Home Page Companii Produse/Servicii Contact
Contul Meu   |   Inscriere Companii
Cauta:     in:  
Home
Categorii produse si servicii:  
Zona Sponsorizata

Termeni si conditii mediaexpo.ro

Termeni de Utilizare a Serviciilor mediaexpo.ro

Bine ati venit la mediaexpo.ro!

1. Relatia dvs. cu mediaexpo.ro

1.1 Utilizarea de catre dvs. a produselor, aplicatiilor software, serviciilor si website-ului mediaexpo.ro (denumite in acest document in mod colectiv Serviciile si excluzand orice servicii care va sunt furnizate printr-un contract scris separat) este guvernata de termenii unui contract legal intre dvs. si mediaexpo.ro. mediaexpo.ro reprezinta un website administrat de SC Essmedia SRL si este proprietatea firmei SC Essmedia SRL, sediul social in Brasov, jud. Brasov, Romania, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J08/257/2005, CIF 17206944, adresa email de contact : office@mediaexpo.ro. Acest document explica modul in care este format contractul, si precizeaza cateva dintre termenii acestui contract.
1.2 Cu exceptia unor intelegeri contrare incheiate in scris cu mediaexpo.ro, contractul dvs. cu mediaexpo.ro va include intotdeauna, cel putin termenii si conditiile prevazute in acest document. Acestea sunt denumite in continuare Termeni Universali.
1.3 Contractul dvs. cu mediaexpo.ro va include de asemenea termenii tuturor Notificarilor Legale aplicabile Serviciilor, pe langa Termenii Universali. Toate acestea sunt denumite in continuare Termeni Suplimentari. Atunci cand Termenii Suplimentari se aplica unui Serviciu, le veti putea consulta fie in cadrul Serviciului respectiv sau prin utilizarea de catre dvs. a Serviciului respectiv.
1.4 Termenii Universali, impreuna cu Termenii Suplimentari, formeaza un contract obligatoriu din punct de vedere legal, intre dvs. si mediaexpo.ro in ceea ce priveste utilizarea de catre dvs. a Serviciilor. Este important sa va faceti timp sa le cititi cu atentie. Acest contract va fi denumit in continuare Termenii.
1.5 Daca exista o contradictie intre prevederile Termenilor Suplimentari si cele ale Termenilor Universali, atunci Termenii Suplimentari aplicabili Serviciului respectiv vor prevala.

2. Acceptarea Termenilor

2.1 Pentru a putea utiliza Serviciile, trebuie mai intai sa acceptati Termenii. Nu puteti utiliza Serviciile daca nu acceptati Termenii.
2.2 Puteti accepta Termenii in felul urmator:
(A) prin selectarea optiunii de acceptare sau agreere a Termenilor, atunci cand aceasta optiune va este pusa la dispozitie de mediaexpo.ro in interfata pentru utilizatori a unui Serviciu; sau
(B) prin utilizarea efectiva a Serviciilor. In acest caz, dvs. confirmati si acceptati ca mediaexpo.ro va considera utilizarea de catre dvs. a Serviciilor ca o acceptare a Termenilor incepand cu momentul respectiv.
2.3 Nu puteti utiliza Serviciile si nu puteti accepta Termenii daca (a) nu aveti varsta legal aceptabila pentru incheierea unui contract cu mediaexpo.ro, sau (b) sunteti o persoana careia i s-a interzis primirea de Servicii conform legislatiei din Statele Unite sau din alte tari, inclusiv tara in care sunteti rezident sau tara in care utilizati Serviciile.
2.4 Inainte sa continuati, ar trebui sa imprimati sau sa salvati o copie a Termenilor Universali pentru evidenta dvs.

3. Limbajul Termenilor

3.1 In cazul in care mediaexpo.ro v-a pus la dispozitie o traducere a versiunii in limba engleza a Termenilor, atunci sunteti de acord ca traducerea este oferita doar cu scop informativ si ca relatia dvs. cu mediaexpo.ro va fi guvernata de versiunile in limba romana ale Termenilor.
3.2 Daca exista o contradictie intre prevederile versiunii in limba romana si cea engleza, atunci versiunea in limba romana va prevala.

4. Furnizarea Serviciilor mediaexpo.ro

4.1. mediaexpo.ro furnizeaza servicii generale si servicii personalizate catre clientii sai. La alegerea serviciilor, confirmati si acceptati faptul ca forma si natura Serviciilor sunt conform vointei dumneavoastra.
4.2 mediaexpo.ro se innoieste in mod constant pentru a putea oferi cele mai bune servicii utilizatorilor sai. Confirmati si acceptati faptul ca forma si natura Serviciilor pe care vi le ofera mediaexpo.ro se poate schimba din cand in cand fara nici o notificare prealabila.
4.3 De asemenea confirmati si acceptati ca in cadrul acestui proces de innoire mediaexpo.ro poate intrerupe (permanent sau temporar) furnizarea Serviciilor (sau a unor optiuni din cadrul Serviciilor) catre dvs. sau in general catre utilizatori la libera alegere a mediaexpo.ro, fara nici o instiintare prealabila. Puteti inceta oricand utilizarea Serviciilor. Nu sunteti obligat sa informati Goggle in mod specific atunci cand incetati utilizarea Serviciilor.
4.4 Confirmati si acceptati ca in cazul in care mediaexpo.ro va restrictioneaza accesul la contul dvs., nu veti mai putea accesa Serviciile, detaliile din contul dvs. sau fisierele sau orice alt continut postat in contul dvs.
4.5 Confirmati si acceptati de asemenea ca chiar daca mediaexpo.ro nu are in prezent stabilita o limita maxima a numarului de rezervari pe care le puteti trimite sau primi prin intermediul Serviciilor sau a volumului spatiului de stocare utilizat pentru promovarea dumneavoastra, mediaexpo.ro poate stabili oricand limite maxime fixe, la alegerea mediaexpo.ro.

5. Utilizarea Serviciilor de catre dvs.

5.1 Pentru a avea acces la anumite Servicii, vi se poate solicita sa furnizati informatii despre dvs. (cum ar fi date de identificare sau detalii de contact) in cadrul procesului de inregistrare pentru un Serviciu, sau pentru continuarea utilizarii Serviciului de catre dvs. Sunteti de acord ca toate informatiile de inregistrare pe care le furnizati companiei mediaexpo.ro vor fi intotdeauna adevarate, corecte si de actualitate.
5.2 Sunteti de acord sa utilizati Serviciile doar in scopurile care va sunt permise prin (a) Termeni si (b) toate legile, regulamentele sau practicile sau regulile general acceptate din jurisdictiile aplicabile (inclusiv toate legile privind exportul de date sau aplicatii software catre sau din Romania sau din alte tari relevante).
5.3 Sunteti de acord sa accesati Serviciile mediaexpo.ro, prin bifarea pachetului pe care il alegeti, si sa platiti contravaloarea pachetului in termen de 15 zile de la emiterea facturii catre dumneavoastra.
5.4. Sunteti de acord ca sunteti singurul responsabil (iar mediaexpo.ro nu are nici o responsabilitate fata de dvs. sau fata de terti) pentru orice incalcare a obligatiilor dvs. prevazute in Termeni si pentru orice consecinte (inclusiv orice pierderi sau prejudicii pe care le poate suferi mediaexpo.ro) care pot aparea in urma unei asemenea incalcari.

6. Securitatea parolelor si a contului dvs.

6.1 Sunteti de acord si confirmati faptul ca sunteti responsabil sa pastrati confidentialitatea parolelor asociate conturilor pe care le utilizati pentru accesarea Serviciilor.
6.2 Prin urmare, sunteti de acord ca dvs. veti fi singura persoana responsabila fata de mediaexpo.ro pentru toate activitatile care au loc in contul dvs.
6.3 Daca aflati ca a avut loc o utilizare neautorizata a parolei dvs. sau a contului dvs., sunteti de acord sa notificati imediat mediaexpo.ro la http://www.mediaexpo.ro./support.

7. Confidentialitatea si informatiile dvs. personale

7.1 Pentru informatii despre practicile mediaexpo.ro privind protectia datelor, va rugam sa cititi politica mediaexpo.ro privind confidentialitatea la http://www.mediaexpo.ro./privacy.html. Aceasta politica explica cum trateaza mediaexpo.ro informatiile dvs. personale, si cum va protejeaza confidentialitatea, atunci cand utilizati Serviciile.
7.2 Sunteti de acord cu utilizarea datelor in conformitate cu politicile mediaexpo.ro privind confidentialitatea.

8. Continutul Serviciilor

8.1 Ati luat cunostinta de faptul ca toate informatiile (cum ar fi prezentari si articole scrise, aplicatii software, fisiere audio sau video, fotografii, filme sau alte imagini) la care aveti acces ca fiind parte din Servicii sau prin utilizarea Serviciilor sunt doar raspunderea persoanei de la care origineaza continutul respectiv. Toate aceste informatii sunt denumite in continuare Continut.
8.2 Trebuie sa luati aminte ca Continutul care va este prezentat ca parte din Servicii, inclusiv dar fara a se limita la anunturile publicitare din Servicii si Continutul sponsorizat din cadrul Serviciilor pot fi protejate de drepturi de proprietate intelectuala care sunt detinute de sponsorii sau agentiile de publicitate care furnizeaza Continutul respectiv companiei mediaexpo.ro (sau de alte persoane fizice sau juridice in numele acestora). Nu puteti modifica, nu puteti inchiria, nu puteti da cu imprumut, nu puteti lua cu imprumut, nu puteti vinde, nu puteti distribui sau nu puteti crea derivatii din Continutul respectiv (fie in totalitate sau partial), cu exceptia cazului in care vi s-a spus sa faceti acest lucru de mediaexpo.ro sau de proprietarii Continutului respectiv, in cadrul unui contract separat.
8.3 mediaexpo.ro isi rezerva dreptul (insa nu va avea nici o obligatie) de a previzualiza, de a revizui, de a marca, de a filtra, de a modifica, de a refuza sau de a inlatura oricare dintre sau toate Continuturile cuprinse in orice Serviciu.
8.4 Sunteti de acord ca sunteti singura persoana responsabila (iar mediaexpo.ro nu are nici o responsabilitate fata de dvs. sau fata de terti) pentru orice Continut pe care il creati, transmiteti sau postati atunci cand utilizati Serviciile si pentru consecintele actiunilor dvs. (inclusiv pentru orice pierdere sau prejudiciu pe care il poate suferi mediaexpo.ro).

9. Drepturi de proprietate

9.1 Confirmati si acceptati faptul ca mediaexpo.ro detine toate drepturile, titlurile sau interesele legale in legatura cu Serviciile, inclusiv toate drepturile de proprietate intelectuala care se regasesc in Servicii (fie daca aceste drepturi sunt inregistrate sau nu, si oriunde se gasesc in lume). Confirmati de asemenea ca Serviciile pot contine informatii care sunt considerate confidentiale de mediaexpo.ro si ca nu veti dezvalui aceste informatii fara consimtamantul prealabil in scris din partea mediaexpo.ro.
9.2 Cu exceptia unor intelegeri contrare incheiate in scris cu mediaexpo.ro, nici o prevedere din Termeni nu va acorda dreptul de a utiliza vreuna dintre denumirile comerciale, marcile comerciale, marcile de serviciu, siglele, denumirile de domeniu si orice alte insemne distinctive ale brand-ului.
9.3 Daca vi s-a acordat un drept explicit de utilizare a unuia dintre aceste insemne distinctive ale brand-ului in cadrul unui contract scris separat cu mediaexpo.ro, atunci acceptati faptul ca utilizarea de catre dvs. a acestor insemne se va face in conformitate cu contractul respectiv, prevederile aplicabile din Termeni, si regulile mediaexpo.ro de utilizare a insemnelor de brand, cu actualizarile ocazionale.
9.4 Cu exceptia licentei limitate prevazute la Sectiunea 11, mediaexpo.ro confirma si accepta faptul ca nu obtine nici un drept, nici un titlu sau nici un interes din partea dvs. (sau a licentiatorilor dvs.) conform acestor Termeni asupra sau din nici un Continut pe care il prezentati, postati, transmiteti sau expuneti in, sau prin, Serviciile mediaexpo.ro, si nici drepturi de proprietate intelectuala asupra Continutului respectiv (fie daca aceste drepturi sunt inregistrate sau nu, si oriunde se gasesc in lume). Cu exceptia unor intelegeri contrare incheiate in scris cu mediaexpo.ro, sunteti de acord ca sunteti responsabil pentru protejarea si impunerea acestor drepturi si ca mediaexpo.ro nu are nici o obligatie sa faca acest lucru in

10. Licenta de la mediaexpo.ro

10.1 mediaexpo.ro va acorda o licenta nominala, universala, fara redeventa, care nu poate fi cesionata si neexclusiva de utilizare a aplicatiilor software care va sunt furnizate de mediaexpo.ro ca parte din Serviciile care va sunt furnizate de mediaexpo.ro (denumite in continuare „Aplicatiile Software). Aceasta licenta are singurul scop de a va autoriza sa utilizati si sa beneficiati de Serviciile furnizate de mediaexpo.ro, conform prevederilor din Conditii.
10.2 Nu aveti voie (si nici nu puteti sa permiteti nimanui altcuiva) sa copiati, sa modificati, sa creati derivatii din, sa efectuati activitati de reverse engineering, sa decompilati sau sa incercati in orice alt mod sa extrageti codul sursa al Aplicatiei Software sau o parte din aceasta, cu exceptia cazului in care vi se permite sau vi se solicita acest lucru prin lege, sau cu exceptia cazului in care mediaexpo.ro v-a instruit in mod specific sa faceti acest lucru, in scris.
10.3 Cu exceptia cazului in care mediaexpo.ro v-a acordat in mod specific permisiunea scrisa de a face acest lucru, nu puteti sa cesionati (sau sa sublicentiati) drepturile dvs. de utilizare a Aplicatiilor Software, nu puteti sa acordati o garantie asiguratorie pentru sau asupra drepturilor dvs. de a utiliza Aplicatiile Software, si nu puteti sa transferati in nici un alt mod o parte a drepturilor dvs. de a utiliza Aplicatiile Software.

11. Licenta pentru Continut de la dvs.

11.1 Dvs. va pastrati drepturile de autor si orice alte drepturi pe care le detineti deja asupra Continutului pe care il trimiteti, postati sau expuneti in cadrul sau prin intermediul Serviciilor. Prin trimiterea, postarea sau expunerea unui continut, dvs. acordati mediaexpo.ro o licenta perpetua, irevocabila, universala, fara redeventa si neexclusiva de a reproduce, de a adapta, de a modifica, de a translata, de a publica, de a transmite public, de a dezvalui public, si de a distribui orice Continut pe care il transmiteti, postati sau expuneti in cadrul sau prin intermediul Serviciilor. Aceasta licenta are singurul scop de a permite mediaexpo.ro sa expuna, sa distribuie si sa promoveze Serviciile si poate fi revocata pentru anumite Servicii, conform prevederilor din Termenii Suplimentari ai Serviciilor respective.
11.2 Sunteti de acord ca aceasta licenta include dreptul mediaexpo.ro de a pune acest Continut la dispozitia altor societati, organizatii sau persoane fizice carora mediaexpo.ro le furnizeaza servicii sindicalizate, si de a utiliza acest Continut in legatura cu furnizarea acestor servicii.
11.3 Ati luat cunostinta de faptul ca mediaexpo.ro, in executarea operatiunilor tehnice necesare pentru furnizarea de Servicii catre utilizatori, poate (a) transmite sau distribui Continutul dvs. catre diverse retele publice si diverse mijloace media; si (b) opera modificarile necesare asupra Continutului dvs. astfel incat acesta sa se conformeze si sa se adapteze la cerintele tehnice ale retelelor, aparatelor, serviciilor sau mijloacelor de legatura. Acceptati faptul ca aceasta licenta ii va permite mediaexpo.ro sa faca aceste operatiuni.
11.4 Confirmati si garantati fata de mediaexpo.ro ca detineti toate drepturile, puterile si autoritatea in vederea acordarii licentei susmentionate.

12. Actualizarea Aplicatiilor Software

12.1 Ocazional Aplicatiile Software pe care le utilizati pot descarca sau instala automat actualizari de la mediaexpo.ro. Aceste actualizari au rolul de a imbunatati, de a spori si de a dezvolta Serviciile si pot fi sub forma unor remedieri de erori de programare, functii imbunatatite, noi module software sau versiuni complet noi. Sunteti de acord sa primiti aceste actualizari (si sa permiteti mediaexpo.ro sa vi le transmita) ca parte din utilizarea de catre dvs. a Serviciilor.

13. Incetarea relatiei dvs. cu mediaexpo.ro

13.1 Termenii vor continua sa ramana in vigoare pana la momentul in care sunt denuntati fie de dvs. sau de mediaexpo.ro conform prevederilor de mai jos.
13.2 Daca doriti incetarea contractului incheiat cu mediaexpo.ro, puteti face acest lucru prin (a) trimiterea in orice moment a unei notificari catre mediaexpo.ro si (b) inchiderea conturilor dvs. pentru Serviciile pe care le utilizati, in cazul in care mediaexpo.ro v-a acordat aceasta optiune. Notificarea din partea dvs. trebuie trimisa, in scris, la adresa mediaexpo.ro mentionata la inceputul acestor Termeni.
13.3 mediaexpo.ro poate rezilia oricand acest contract legal daca:
(A) ati incalcat una din prevederile acestor Termeni (sau ati actionat intr-o maniera care arata clar ca nu intetionati, sau nu sunteti capabil sa respectati prevederile Termenilor); sau
(B) mediaexpo.ro este solicitat prin lege sa faca acest lucru (de exemplu, daca furnizarea de Servicii catre dvs. este sau devine ilegala); sau
(C) in opinia mediaexpo.ro, furnizarea de Servicii catre dvs. de mediaexpo.ro, nu mai este viabila din punct de vedere comercial.
13.4 Nici o prevedere din aceasta Sectiune nu va afecta drepturile mediaexpo.ro in privinta Serviciilor prevazute la Sectiunea 4 din acesti Termeni.
13.5 Daca acesti Termeni expira, toate drepturile, obligatiile si responsabilitatile legale de care ati beneficiat sau pe care le-ati avut dvs. si mediaexpo.ro (sau care s-au cumulat in timp pe durata valabilitatii acestor Termeni) sau care vor produce efecte in continuare, nu vor fi afectate de aceasta incetare, iar prevederile de la alineatul 20.7 se vor aplica in continuare acestor drepturi, obligatii si raspunderi pe termen nelimitat.

14. Excluderea de Garantii

14.1 Serviciile sunt furnizate "ca atare" iar mediaexpo.ro nu va ofera nici o garantie ca utilizand Serviciile afacerea dumneavoastra va evolua in sensul dorit, intrucat succesul depinde de calitatea serviciilor turistice oferite clientilor.
14.2 In special, mediaexpo.ro nu declara sau nu va garanteaza ca:
(A) utilizarea de catre dvs. a Serviciilor va va satisface cerintele de dezvoltare a afacerii,
(B) utilizarea de catre dvs. a Serviciilor se va face fara intreruperi, la timp, in siguranta sau fara nici o eroare,
(C) orice informatie/programare obtinuta de dvs. ca rezultat al utilizarii de catre dvs. a Serviciilor va fi adevarata sau demna de incredere, si
(D) vor fi remediate in 24 de ore toate defectiunile aparute in operarea sau functionarea unei Aplicatii Software care va este furnizata ca parte din Servicii.
14.3 Nici un fel de conditii, garantii sau orice alti termeni (inclusiv orice termeni impliciti cu privire la calitatea, compatibilitatea satisfacatoare in conformitate cu descrierea) nu se vor aplica Serviciilor, cu exceptia celor prevazute in mod expres in Termeni.
14.4 Nici o prevedere din acesti Termeni nu va afecta drepturile legale la care sunteti indreptatit oricum in calitate de consumator si pe care nu le puteti modifica sau la care nu puteti renunta conform contractului.

15. Limitarea Raspunderii

15.1 Nici o prevedere din acesti Termeni nu va exclude sau nu va limita raspunderea mediaexpo.ro cu privire la pierderile care nu pot fi excluse sau limitate conform legislatiei aplicabile.
15.2 Sub rezerva generala de la alineatul 15.1 de mai sus, mediaexpo.ro, Filialele si Afiliatii sai nu vor fi raspunzatori fata de dvs. pentru:
(A) nici o pierdere indirecta sau pe cale de consecinta pe care o puteti suferi. Acestea includ orice pierderi de profit (indiferent daca sunt suferite direct sau indirect), orice pierdere de patrimoniu sau privind reputatia firmei, sau orice pierdere de date suferita de dvs.;
(B) orice pierdere sau prejudiciu suportat de dvs. ca urmare a:
(i) increderii acordate de dvs. cu privire la caracterul complet, acuratetea sau existenta unui anunt publicitar, sau ca rezultat al unei relatii sau tranzactii dintre dvs. si o agentie de publicitate sau sponsor al carei/carui anunt apare in cadrul Serviciilor;
(ii) unor modificari pe care mediaexpo.ro le-ar putea aduce Serviciilor, fara intreruperea temporara sau permanenta a furnizarii Serviciilor (sau a unor optiuni din cadrul Serviciilor);
(iii) stergerii, coruperii, unei erori de stocare a Continutului si a altor date de comunicatie pastrate sau transmise de sau prin intermediul utilizarii Serviciilor;
(iii) nerespectarii obligatiei dvs. de a furniza informatii corecte in cont;
(iv) nerespectarii obligatiei dvs. de a pastra confidentialitatea si de a asigura securitatea parolei sau a datelor din cont;
15.3 Limitarile asupra raspunderii mediaexpo.ro fata de dvs. de la alineatul 15.2 de mai sus se aplica chiar daca mediaexpo.ro a fost instiintat sau nu, ori ar fi trebuit sa aiba cunostinta de posibilitatea aparitiei unor astfel de pierderi.

16. Politicile privind drepturile de autor si marcile inregistrate

16.1 Politica mediaexpo.ro este de a raspunde notificarilor despre orice presupusa incalcare a drepturilor de autor in conformitate cu legislatia internationala aplicabila privind drepturile de proprietate intelectuala si de a inchide conturile persoanelor care incalca in mod repetat aceste drepturi.

17. Anunturi publicitare

17.1 Anumite Servicii sunt suportate prin venituri generate de anunturi publicitare si pot afisa anunturi si promotii publicitare. Aceste anunturi pot avea ca tinta continutul informatiilor stocate in Servicii, interogarile facute prin intermediul Serviciilor si alte informatii.
17.2 Maniera, modul sau cantitatea de anunturi publicitare pe care mediaexpo.ro le afiseaza in cadrul Serviciilor fac subiectul unor modificari, fara a avea obligatia de a va trimite o instiintare in acest sens.
17.3 In schimbul faptului ca mediaexpo.ro va acorda acces la Servicii si dreptul de a le utiliza, dvs. acceptati ca mediaexpo.ro sa posteze aceste anunturi in cadrul Serviciilor.

18. Alte continuturi

18.1 Serviciile pot contine hyperlink-uri catre alte website-uri sau continuturi sau resurse. Este posibil ca mediaexpo.ro sa nu detina control asupra nici unuia dintre aceste website-uri sau resurse care sunt furnizate de catre alte societati sau persoane decat mediaexpo.ro.
18.2 Confirmati si acceptati faptul ca mediaexpo.ro nu este responsabil pentru disponibilitatea acestor site-uri si resurse externe, si nu subscrie la nici un anunt publicitar, nici un produs sau orice alte materiale care sunt disponibile pe aceste site-uri sau resurse.
18.3 Confirmati si acceptati faptul ca mediaexpo.ro nu este responsabil pentru nici o pierdere sau nici un prejudiciu pe care il puteti suferi ca rezultat al disponibilitatii acestor site-uri sau resurse externe, sau ca rezultat al increderii acordate de dvs. cu privire la caracterul complet, acuratetea sau existenta unor anunturi publicitare, produse sau a altor materiale de pe aceste website-uri sau resurse, ori disponibile pe acestea.

19. Modificarea Termenilor

19.1 mediaexpo.ro poate modifica Termenii Universali sau Termenii Suplimentari din cand in cand. Atunci cand se opereaza aceste modificari, mediaexpo.ro va pune la dispozitie noua versiune a Termenilor in cadrul, sau prin intermediul Serviciilor aferente.
19.2 Ati luat cunostinta si acceptati faptul ca daca utilizati Serviciile dupa data la care s-au schimbat Termenii Universali sau Termenii Suplimentari, mediaexpo.ro va considera utilizarea in continuare a Serviciilor de catre dvs. ca o acceptare a Termenilor Universali sau a Termenilor Suplimentari actualizati.

20. Termeni juridici generali

20.1 Uneori cand utilizati Serviciile, (ca rezultat al Serviciilor sau prin intermediul utilizarii acestora de catre dvs.) puteti utiliza un serviciu sau puteti descarca o aplicatie software, sau puteti achizitiona bunuri, care sunt furnizate de alte persoane fizice sau juridice. Utilizarea de catre dvs. a acestor alte servicii, aplicatii software sau bunuri pot face obiectul unor termeni separati dintre dvs. si societatea sau persoana respectiva. In acest caz, Termenii nu vor afecta relatia dvs. legala cu aceste alte persoane fizice sau juridice.
20.2 Termenii reprezinta intregul acord juridic dintre dvs. si mediaexpo.ro si guverneaza utilizarea de catre dvs. a Serviciilor (insa cu exceptia serviciilor pe care mediaexpo.ro vi le ofera in cadrul unui contract scris separat), si inlocuieste complet orice aranjamente anterioare dintre dvs. si mediaexpo.ro in privinta Serviciilor.
20.3 Sunteti de acord ca mediaexpo.ro va poate transmite instiintari, inclusiv cele privind modificarile aduse Termenilor, prin email, posta, sau postari in cadrul Serviciilor.
20.4 Sunteti de acord ca, daca mediaexpo.ro nu exercita sau nu pune in aplicare un drept legal sau o compensatie legala cuprins(a) in acesti Termeni (sau de care beneficiaza mediaexpo.ro conform oricarei legislatii aplicabile), acest lucru sa nu fie considerat ca o renuntare formala la drepturile mediaexpo.ro si ca drepturile sau compensatiile respective vor fi in continuare la dispozitia mediaexpo.ro.
20.5 Daca orice instanta, cu jurisdictie de a lua hotarari in acest caz, se pronunta in sensul ca una dintre prevederile acestor Termeni este nelegala, atunci prevederea respectiva va fi eliminata din cadrul Termenilor, fara a aduce atingere celorlalte prevederi ale Termenilor. Restul prevederilor din Termeni vor ramane in vigoare si vor produce efecte in continuare.
20.6 Termenii si relatia dvs. cu mediaexpo.ro prevazuta in acesti Termeni, vor fi guvernate de legislatia romana. Dvs. si mediaexpo.ro sunteti de acord sa va supuneti jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti din Romania pentru solutionarea oricarei dispute juridice care poate aparea din acesti Termeni. Cu toate acestea, sunteti de acord ca mediaexpo.ro sa aiba dreptul de a solicita remedii bazate pe injonctiuni (sau o forma echivalenta a unui demers juridic urgent) in orice jurisdictie.
Copyright © 2020 mediaexpo.ro All Rights Reserved

Supported by EssMedia.ro

Termeni si conditii mediaexpo.ro

Parteneri: www.vitabela.info | www.delfino.ro | www.sanoo.ro | www.saloninfrumusetare.info | www.cabinetavocatura.info | www.ofertespecialecazare.ro | www.serviceautomoto.info | www.salafitness.info | www.baruricluburi.info | Ganoderma | Ceai Cistus Incanus | Gel Aloe Vera | www.plugurireversibile.ro | www.pluguriagricole.ro | www.semanatoareprasitoare.ro | www.generatoarecurentnoi.ro | www.generatoareelectricenoi.ro | www.combinatoarenoi.ro | www.remorciagricolenoi.ro | www.ticketothemoon.ro | www.panourielectrice.ro | www.bacaubusinesspark.info | www.hamace.info | www.card-romania.ro | www.vopsealemn.ro | www.vopseametal.ro | www.casaecaterina.ro